Luxpac.bg- луксозни опаковки, кутии, тубуси

Свършена работа
 • Маркетинг в социалните мрежи
 • SEO копирайтинг
 • Луксапак ООД е основана през 1997 г. в гр. Русе. Фабриката се разпростира върху 4000 кв.м. вътрешна площ. Фирмата е в партньорство с над 15 страни по целия свят.
  Оборудване:
  Офсетов печат машина, щанцови автомати за пресоване, машини за пресоване топлина, релефни машини, горещо ламинат, UV лак, ламиниращи машини за перфектно дизайн опаковки.
  Дизайн и технологии:
  Основната цел на екипа от дизайнери, конструктори и техници е да постигне оптимални резултати за клиента по отношение на цената и качеството.
  Партньори:
  Фирмата използва само най-висококачествени материали от сертифицирани европейски производители: JAMES CROPPER, FABRIANO, FAVINI, CORDENONS, FEDRIGONI, ARJOWIGGINS

  Лукспак е компания, която работи ефективно с фокус за допринасяне на стойност.  Усилията на целия екип са насочени в преобразяване продуктите на клиентите чрез създаване на опаковки без аналог. Постоянният стремеж на фирмата да се учи и развива, индивидуалния подход към всеки проект и реализацията на целите на техните клиенти са най-важни.

  Изработихме заедно фирмена стратегия за онлайн развитие на проекта:

  1. Изяснихме пазарната позиция;
  2. Поставихме дългосрочни и краткосрочни цели;
  3. Изработихме маркетингов план;
  4. Изработихме творческа стратегия как да постигнем плана;
  5. Избрахме онлайн маркетингови инструменти, с които ще следваме плана за постигане на краткосрочните цели, част от дългосрочните.

  След като клиентът разбра ползвата за своя бизнес, работим заедно от юли 2017 година:

  Web  сайт-  http://luxpac.bg/

  Фейсбук страница – https://www.facebook.com/luxpac.bg/?fref=ts