GDPR

Вече знаете, че от 25.05.2018г., ЕС въвежда новите регулации за защита на личните данни, познати в общественото пространството под името GDPR. Това е политика, целяща да защити Вас и Вашите интереси при евентуално изтичане на информация.

Тъй като ние НЕ събираме ЧУВСТВИТЕЛНИ данни, а само име и email адрес, чрез които лично се свързваме с Вас, и то САМО за да Ви бъдем полезни с информация свързана с новостите в дигиталния свят, добрите примери и практики, различните промоции, или обработка на запитване, то няма от какво да се тревожите. Освен това, имаме доста стриктна политика за защита на данните, които обработваме. Може да се запознаете с нея:

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ на потребителите

Мисията на Creative Marketing е да помагаме на бизнеса да достигне до повече хора, по един още по- личен и вълнуващ начин, като същевременно помагаме и на крайния клиент да успее чрез продуктите или услугите на този бизнес. Много високо ценим честността и прозрачността и сме посветени на това да установим силни и дълготрайни отношения със своите клиенти, изградени на базата на доверие и взаимна полза. Част от този ангажимент е свързан със защитата и запазването на вашите лични данни и избори. Зачитането на вашите лични данни е от основно значение за нас. Поради тази причина създадохме своите „Обещание за защита на лични данни ” и описаната по-долу „Политика за защита на личните данни”.

ОБЕЩАНИЕТО НИ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1) Ние зачитаме вашите личните данни и избори.
2) Ние гарантираме, че защитата на личните данни сигурността са въплътени във всичко, което правим.
3) Няма да ви изпращаме маркетингови материали, ако не сте поискали да получавате такива. Може да промените решението си по всяко време.
4) Никога не предоставяме или продаваме вашите данни.
5) Поели сме ангажимент да защитим и пазим вашите данни. Това включва работа единствено с доверени партньори.
6) Поели сме ангажимент да бъдем открити и прозрачни за това как използваме данните ви.
7) Не използваме данните ви по начин, за който не сме ви уведомили.
8) Ние зачитаме вашите права и винаги се стремим да се съобразим с вашите искания, доколкото е възможно съгласно нашите законови и оперативни отговорности.

За повече информация относно нашите практики за защита на личните данни, по-долу сме описали какви видове лични данни събираме директно или от взаимоотношенията с вас, как ги използваме, с кого може да ги споделяме, как защитаваме и съхраняваме данните и вашите права, свързани с личните ви данни. Разбира се, за вас може да не се отнасят всички описани случаи. Тази политика за защита на личните данни описва всички възможни ситуации на взаимодействие.
Колкото повече взаимодействате с нас, толкова повече научаваме за вас и това ни дава възможност да ви предлагаме персонализирани услуги.
Когато споделяте лични данни с нас или когато ние събираме лични данни за вас, ние ги използваме съгласно тази политика. Моля, прочетете внимателно информацията. Ако имате някакви въпроси или нужда от информация за своите лични данни, моля, свържете се с нас на info@creativemarketing.bg или на телефонен номер +359 894540480.

КАКВО ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ?

1. Кои сме ние?
2. Какво представляват личните данни?
3. Какви данни събираме за вас и как ги използваме?
4. Как събираме или получаваме вашите данни?
5. Кой може да има достъп до моите лични данни?
6. Къде съхраняваме личните ви данни
7. Колко дълго пазим вашите лични данни
8. Защитени ли са личните ми данни?
9. Линкове към сайтове на трети страни и вписване в социални мрежи
10. Социални мрежи и съдържание, генерирано от потребителя
11. Вашите права и избори
12. Контакти

КОИ СМЕ НИЕ

Creative Marketing e нова дигитална агенция, която предлага маркетинг и реклама в социалните мрежи- фейсбук и инстаграм. Дружеството на Creative Marketing е отговорно за защита на личните данни, които споделяте с нас. Когато казваме „Creative Marketing”, „ние”, „нас” или „наш”, това означава кого имаме предвид Creative Marketing е администратор на лични данни по смисъла на приложимите закони за защита на личните данни.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИЧНИТЕ ДАННИ?

„Лични данни” означава всяка информация или част от информация, която може да ви идентифицира или директно (напр. по име), или косвено (напр. с данни като уникален ИД номер). Това означава, че личните данни включват информация като две имена, електронен адрес и мобилен телефон. Те може също така да включват и уникални цифрови идентификатори като IP адрес на компютъра или MAC адрес на мобилното ви устройство, както и кукита.

КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ ЗА ВАС И КАК ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ?

Creative Marketing вярва, че вие, клиентите, сте в основата на това, което правим. Обичаме да чуваме вашето мнение, да се учим от вас и да създаваме и предлагаме услуги, съобразени изцяло с нуждните на вашия бизнес. Също така знаем, че много от вас обичат да споделят с нас конкретни казуси и проблеми. Поради тази причина има много възможности да споделяте с нас лични данни, които ние можем да събираме.

КАК СЪБИРАМЕ И ПОЛУЧАВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Можем да събираме или получаваме ваши данни от сайта ни, контакт форма, формуляри, чат бот на Creative Marketing или профилите ни в социалните мрежи: фейбсук, гугъл +, инстаграм, линкедин. Понякога ни ги предоставяте директно (напр. когато се свързвате с нас, когато правите запитване от нашия сайт чрез контакт формата или чрез чат бота, съобщения във фейсбук страницата и групата ни или инстаграм бизнес профирла ни, понякога ги събираме (напр. с използване на кукита, за да разберем по какъв начин използвате нашия сайт).

Когато събираме данни, ние обозначаваме със звездички задължителните полета за попълване с информация, която ние е необходима:
– За да изпълним договора си с вас;
– Да ви предоставим поисканата от вас услуг или
– Да спазим някои законови изисквания (напр. фактуриране)
Ако не ни предоставите информация в поле, маркирано със звездичка, това може да се отрази на възможността ни да ви предоставим поисканата от вас услуга.

В долната таблица предоставяме информация, в която обясняваме:

1) В кои случаи искаме и събираме данни за вас? Тази колона обяснява дейността или сценария, в които сте, когато използваме или събираме данни за вас.
2) Какви лични данни за вас можем да получаваме директно или от взаимоотношенията с вас? Тази колона обяснява какви видове данни събираме за вас в зависимост от ситуацията.
3) Кога и как и използваме? Тази колона пояснява какво правим с вашите данни и целта, за която ги събираме.
4) Какви са законовите основания да използваме вашите лични данни? Тази колона обяснява причината, поради която може да използваме ваши лични данни.
В зависимост от целта, за която се използват данните, правните основания да използваме ваши лични данни, са:
– вашето съгласие
– наш законосъобразен интерес, който може да бъде:
подобряване на нашите услуги: в частност, нашите бизнес интереси да можем да разберем по-добре вашите нужди и очаквания и следователно, да подобрим своите услуги, сайт във ваша полза.
– изпълнение на договор: в частност, предоставяне на услуги, които сте поискали от нас.
– законови основания, когато обработката на данните се изисква по закон.

Преглед на информацията за вашите отношения с нас и последствията, свързани вашите данни

В кои случаи събираме данни за вас?

Какви лични данни за вас можем да съхраняваме?

Как и кога можем да ги използваме?

Какви са законовите ни основания да обработваме вашите данни?

Запитване или попълване на Въпросник:

– име и фамилия
– име на фирмата
– електронен адрес
– телефонен номер
– бизнес или личен профил в социалните мрежи (когато използвате социална мрежа за вписване или споделяте тези лични данни с нас).

За да:
– ви предложим персонализирани услуги, съобразени с нуждите на вашия бизнес;
– отговорим на вашите въпроси и да взаимодействаме с вас по други начин;
– ви изпращаме маркетингова информация (когато сте поискали това), индивидуализирана по вашия „профил“ (т.е. основана на вашите личните данни и предпочитания, с които разполагаме)
– контролираме и подобряваме своите услуги;
– осигурим защита на свооя сайт и да защитим и вас, и нас, срещу измами;
– Изпълнение на договор;

За да ви предоставим заявената от вас услуга (напр.професионална поддръжка на фейсбук бизнес страница или управление на инстаграм бизнес профил).
– Съгласие
За да ви изпращаме директно маркетингови съобщения
– Законосъобразен интерес
За да осигурим нашия сайт да остане сигурен, да го защитим срещу измама и да можем по-добре да отговорим на вашите нужди и очаквания и следователно, да подобрим своите услуги, продукти и брандове.

Нюзлетър и търговска информация

В зависимост от това колко взаимодействате с нас, тази информация може да включва:
– електронен адрес
– име и фамилия
– бизнес профил в социалните мрежи (когато използвате социална мрежа за вписване или споделяте тези лични данни с нас).

За да:
– ви изпращаме маркетингови съобщения (които вие сте поискали), съобразени с вашия „профил” на основата на личните данни и предпочитанията, които сте споделили с нас.
– Съгласие
Да ви изпращаме директно маркетингови съобщения
– Законосъобразен интерес

Да съобразим маркетинговите си послания и да установим каква е ефикасността им и да осигурим вашата да получите възможно най-точната информация; да можем да разберем по-добре какви са вашите нужди и очаквания и следователно, да подобрим своите услуги, продукти и брандове
– Законови основания
Да съхраняваме информацията за вас в списъци на лица, които не желаят да получават информация, ако сте поискали повече да не ви изпращаме директни рекламни съобщения;

На основата на нашия анализ, изпращаме или показваме информация и/или съдържание, които са специално индивидуализирани за вашите интереси / нужди.

Онлайн браузване

Информацията, събирана с кукитата или сходни технологии (“Cooklies”*) като част от браузването ви в уебсайта / приложенията на Creative Marketing.
За информация за конкретни кукита на даден сайт / приложение моля, вижте таблицата с кукита на съответния сайт / приложение. /insert link to the Cookie Table/
* Кукитата са малки текстови файлове, съхранявани на вашето устройство (компютър, таблет или мобилен телефон,) докато сте е мрежата, включително сайтa на Creative Marketing

В зависимост от начина на взаимодействие с нас, тези данни могат да включват:
– откъде влизате
– страници, които сте разглеждали
– видеа, които сте гледали
– реклами, на които сте кликнали или които сте отворили
– вашата локация
– продължителност на престоя
– запитване, което сте направили;

Техническа информация:
– IP адрес
– информация за браузъра
– информация за устройството
Уникален идентификатор, дава на всеки посетител и дата на изтичане на този идентификатор.

Когато е приложимо, използваме кукита с други лични данни, които вече сте споделили с нас, дали сте се абонирали за получаване на нюзлетър по електронен път) или за следните цели:
– за осигуряване на правилно функциониране на нашия сайт
– правилно показване на съдържанието
– параметри, свързани с вашето устройство, вкл. резолюция на екрана и др.
– подобряване на нашия сайт, напр. с тестване на нови идеи

– за осигуряване сайтът да са сигурни и безопасни и да ви защитават от измами или злоупотреби на нашия сайт или услуги, например, чрез извършване на проверка за отстраняване на проблеми
– за подобряване на нашите предложения
– за да разберем как сте стигнали до нашия сайт / приложение
– Законосъобразен интерес:
За да осигурим сайта / приложения, реклами и комуникация, които функционират правилно и непрекъснатото им подобряване, кукита, които са (i) основни за функционирането на нашия сайт / приложение, (ii) се използват за поддържане на сигурността и безопасността на нашия сайт / приложение/
Можем да споделяме вашите лични данни в Creative Marketing, за да спазим своите законови задължения, за да предотвратим измама и/или да защитим своите инструменти да подобрим своите продукти и услуги или след получаване на съгласието ви за това.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОПЕРАЦИИ

Информацията, събирана по време на игри, състезания, промоционални оферти, проучвания

В зависимост от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:
– име и фамилия
– електронен адрес
– телефонен номер
– профил в социалните мрежи

Информацията ще ни послужи за:
– за статистически цели
– за да ви изпращаме маркетингови съобщения (когато сте поискали това)

Съдържание, генерирано от потребителя
Информация, събрана когато предоставяте съдържание в една от нашите социални платформи или приета повторно използване на съдържание, което сте поствали в нашите социални платформи

В зависимост от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:
– име и фамилия или псевдоним
– електронен адрес
– профил в социалните мрежи

– Съгласно специфичните условия, които сте приели:
– да поставете свои прегледи или съдържание
– да рекламирате нашите услуги
– За статистически цели

– Съгласие
За повторно използване на съдържанието, което сте поствали онлайн
– Законосъобразен интерес
За да ни помогне да разберем по-добре вашите нужди и очаквания и така да подобрим и рекламираме своите услуги

ЗАПИТВАНИЯ

Информация, събирана когато задавате въпроси (напр. свързани с използването на нашите услуги)

В зависимост от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:
– име и фамилия
– телефонен номер
– електронен адрес

Използваме тези данни за:

– За отговор на поставените от вас въпроси

– Съгласие
За обработване на вашето запитване
– Законосъобразен интерес
За да ни помогне да разберем по-добре нуждите и очакванията на своите клиенти и така да подобрим своите услуги.
– Законови основания
За спазване на законовото задължение за контрол на страничните ефекти, причинени от нашите услуги.

СПОНСОРСТВО

В зависимост от начина, по който взаимодействате с нас, тази информация може да включва:
– име и фамилия
– телефонен номер
– електронен адрес
За обработка на искане
и
– Законосъобразен интерес
За свързване с лице по искане на друго лице

Можем да предоставяме ваши лични данни на трети страни и в случай, че:

– продаваме бизнеса или активи, в който случай можем да разкрием ваши лични данни на евентуалния купувач на съответния бизнес или активи. Ако Creative Marketing или част от активите му бъдат придобити от трета страна, в който случай личните данни, които дружеството притежава за своите клиенти във връзка с тези активи, се отнася до прехвърляните активи. В този случай, когато е уместно, данните ви ще бъдат обработвани от купувача, който изпълнява функциите на нов администратор на лични данни и неговата политика за зашита на личните данни, ще регламентира обработката на вашите лични данни
– имаме задължение да разкрием или споделим ваши лични данни с цел спазване н на законово задължение или с цел прилагане или изпълнение на нашите условия на ползване / продажби или други условия, които сте приели; или за защита на правата, собствеността или безопасността на Creative Marketing, нашите клиенти и служители
– ако сте дали своето съгласие за това
– при други обстоятелства, ако имаме право да правим това по закон
Можем да разкриваме ваши лични данни на своите партньори:
– ако услуга, за която сте се абонирали, е създадена съвместно от Creative Marketing и негови партньори. В този случай Creative Marketing и партньорите ще обработват вашите лични данни за своите собствени цели и така, вашите данни ще се обработват:
– от Creative Marketing съгласно тази политика за защита на личните данни
– от партньора в качеството му на администратор на лични данни и съгласно неговата политика за защита на личните данни, която ще регламентира обработването на вашите лични данни
– ако сте дали съгласието си да получавате маркетингова и търговска комуникация от партньор на Creative Marketing чрез определено съгласие за получаване на електронни писма. Вашите данни ще се обработват от партньора, в качеството на администратор на лични данни, съгласно неговите условия и политика за защита на личните данни
– Можем да публикуваме на нашето помощно съдържание в социалните мрежи. Така в случай, че се консултирате в сайт / приложение със съдържание от социалните мрежи, куки от съответната социална мрежа може да се съхрани на нашия сайт / приложение от асоциалните мрежи, кукито от социалната мрежа може да се съхрани на вашето устройство. Моля, прочетете политиката за кукита на тези социални мрежи за повече информация.

Не предлагаме и не продаваме личните ви данни!!!

КЪДЕ СЪХРАНЯВАМЕ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ?

Данните, които събираме от вас, могат да бъдат прехвърлени до, достъпни в и съхранявани на място извън Европейската Икономическа Общност (ЕИО). Те могат да се обработват и от персонал, които работи за нас извън ЕИО или за един от нашите доставчици на услуги.
Когато Creative Marketing изпраща лични данни извън ЕИО, това става по сигурен и законосъобразен начин. Тъй като в някои страни не съществуват закони, които регламентират използването и трансфера на лични данни, ние предприемаме действия да осигурим третите страни да спазват ангажиментите, описани в тази политика. Тези стъпки могат да включват преглед на стандартите и за сигурност и защита на личните данни на третите страни и/или за сключването на съответни договори (на основата на модела, приет от ЕС, който е наличен тук).

За повече информация моля , вижте долния раздел „Контакти”.

КОЛКО ДЪЛГО ПАЗИМ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

Ние съхраняваме вашите лични данни само доколкото това се налага, за да отговорим на вашите нужди, за целите за които ги съхраняваме или съгласно нашите законови задължения.

За да определим срока за задържане на вашите лични данни прилагаме следните критерии:

– когато пускате запитване, запазваме вашите лични данни в електронен архив със запитвания;
– когато участвате в промоционална оферта, запазваме вашите лични данни за срока на промоционалната оферта;
– когато сте се обърнали към нас със запитване, запазваме вашите лични данни за срока, необходим за отговор на запитването ви;
– когато сте дали съгласието си за директен маркетинг, съхраняваме вашите лични данни, докато се отпишете или поискате да ви отпишем, или след период на липса на активност, определено съгласно локалните правила и указания

– когато на компютъра има кукита, ги пазим докато е необходимо за изпълнение н а целите им (напр. за продължителността на сесията пазаруване кукитата количка или кукитата за сесия ИД) и за периода, определен съгласно местните наредби и указания.

Може да запазим някои лични данни с цел спазване на някои наши законови или регулаторни ангажименти, както и за да можем да управляваме своите права (например, да подаваме искове в съдилища) или за статистически и исторически цели.
Когато вече нямаме нужда от вашите лични данни, ги изтриваме от своята система и записи или ги правим анонимни, така че вие вече не може да бъдете идентифицирани по тях.

ЗАЩИТЕНИ ЛИ СА ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ?

Ние се задължаваме да осигурим защита на вашите лични данни и да предприемем всички законови мерки в тази връзка.
Ние винаги правим най-доброто, за да защитим вашите лични данни и след като получим вашите лични данни, прилагаме строги процедури и мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп. Тъй като предаването на информация по интернет не е напълно безопасен, не можем да гарантираме сигурността на вашите данни, прехвърлени към нашия сайт. Следователно, всяко прехвърляне остава на ваш риск.

Линкове към сайтове на трети страни и вписване в социални мрежи

Понякога в нашия сайт се съдържат линкове до и от сайтове на наши партньории и рекламни агенци. Ако следвате линк на такива сайтове, имайте предвид, че те имат свои собствени политики за защита на личните данни и че ние не поемаме никаква отговорност за тези политики. Моля, прочетете съответните политики преди да предоставяте лична информация на такива сайтове.

Социални мрежи и съдържание, генерирано от потребителя

Нашият сай дава възможност на потребителите да споделят свое съдържание. Моля, помнете, че всяко съдържание, предоставено на една от нашите платформи в социалните мрежи, е публично видимо и трябва да сте внимателни, когато предоставяте лични данни. Не носим отговорност за никакви действия, предприети от други лица, ако поствате лични данни в социалните мрежи и препоръчваме да не споделяте подобна информация.

ВАШИТЕ ПРАВА И ИЗБОРИ

Creative Marketing уважава правото ви на лична неприкосновеност: важно е да можете да управлявате своите лични данни. Имате следните права:

Правото ви да бъдете информирани

Имате право да получите ясна, прозрачна и разбираема информация за начина, по който използваме вашите лични данни и за своите права. По тази причина ви предоставяме информацията в тази политика.

Правото ви на достъп

Имате право на достъп и да получите копие от личните данни за вас, с които разполагаме.
За целта моля, свържете се с нас като използвате информацията по-долу.

Правото ви на коригиране

Имате право личните ви данни да бъдат коригирани в случай, че са неточни, остарели и/или непълни.
Ако желаете да коригирате личните си данни, моля, свържете се с нас на посочените по-долу контакти.

Правото ви да бъдете изтрити / правото да бъдете забравени

В някои случаи имате право личните ви данни да бъдат изтрити или заличени. Имайте предвид, че това право не е абсолютно, тъй като може да има законови или регулаторни основания да съхраняваме ваши лични данни.
Ако желаете да изтрием вашите лични данни, моля, свържете се на долупосочените контакти.

Правото да възразите срещу директен маркетинг

Можете да откажете абонамент или да се отпишете от получаването на директни маркетингови съобщения по всяко време, най-лесният начин за целта е да кликнете линка “unscribe” в електронното писмо или комуникацията, която ви изпращаме. Можете и да се свържете с нас на посочените по-долу контакти.

Правото да оттеглите съгласието си данните ви да бъдат обработвани по всяко време

Можете да отмените съгласието си да обработваме вашите данни, което сте дали преди това. Оттеглянето на съгласието не се отразява на законосъобразността на обработка на основата на съгласието преди то да бъде оттеглено. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на дадено съгласие.
Ако желаете да възразите за оттегляне на своето съгласие, моля, свържете се на долупосочените контакти.

Правото да възразите данните ви да бъдат обработвани на основата на законосъобразни интереси

Може по всяко време да възразите срещу обработването на вашите данни когато това обработване се основава на законосъобразен интерес. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на дадено съгласие.
За целта се свържете с нас на долупосочените контакти.

Правото на пренасяне на данните

Имате право да премествате, копирате или прехвърляте данни от наша база данни в друга, това се отнася само до тези данни, които вие сте предоставили когато обработването се основава на договор или на даденото ви съгласие, а обработването става автоматично. Правим препратка към таблицата раздел „Какви данни събираме от вас и как ги използваме” и особено колоната „Какви са нашите законови основания да обработваме вашите лични данни?”, за определение кога обработката е на основата на изпълнение на договор или дадено съгласие, за повече информация моля, свържете се на долупосочените контактни данни.

Правото на ограничения

Това право означава, че нашето обработване на вашите данни е ограничено, така че ние можем да ги съхраняваме, но не можем да ги използваме или обработваме.

Това се прилага в някои ограничени случай, описани в общия регламент за зашита на личните данни, които са следните

– точността на личните данни се оспорва от носителя им субект (от вас), за период, който дава възможност на дминистратора да провери точността на личните данни
– обработването е незаконно и субектът (вие) възразявате среши изтриването на личните данни и вместо това искате ограничение в ползването им
– администраторът (Creative Marketing) няма нужда от личните ви данни за целите на обработка, но те се искат от субекта за установяване, водене или защита по правни искове
– субектът (вие) възразявате срещу обработването на основата на законосъобразни интереси на администратора на лични данни в очакване на проверка дали законосъобразните основания на администратора надхвърлят тези на субекта на данните

Ако желаете да поискате ограничение, се свържете, като използвате долната информация.

Правото на деактивиране на кукита

Настройките на интернет браузърите обикновено са програмирани по по подразбиране да приемат кукита, но лесно може да промените настройките на браузъра.
Много кукита се използват с цел повишаване на използваемостта или функционалността на сайтовете / приложенията; затова деактивирането на кукиката може да не ви даде възможност да използвате определени страници от сайтовете.
Ако искате да ограничите или да блокирате кукита, зададени от нашиия сайт (което може да ви попречи да използвате определени част от сайта), може да ползвате настройките на браузъра, функцията Help на браузъра ще ви покаже как. За повече информация, идете на долния линк: http://www.aboutcookies.org/
Имайте предвид, че може да поискаме доказателство за самоличността ви, за да обработим вашето искане.

КОНТАКТИ

Ако имате въпроси или запитвания относно начина, по който обработваме и използваме вашите лични данни или бихте искали да упражните някое от гореописаните си права, можете да се свържете с нас на info@creativemarketing.bg или на +359894540480.

Правото да подадете оплакване пред надзорен орган

Имате прояви да се свържете с органа по зашита на личните данни в своята страна, за да подадете оплакване среши защитата на личните данни и практиката на защита на личните данни на Creative Marketing.
Не се колебайте да се свържете с нас на долупосочените контакти преди да подадете оплакване пред компетентния орган по зашита на личните данни.

Надзорен орган:

Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2
тел.: 02/915 35 18, 02/915 35 15, 02/915 35 19, факс: 02/915 35 25
E-mail: kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg