Facebook Messenger се срина в Европа и САЩ

Приложението за съобщения Messenger на Facebook се срина вчера за хиляди абонати в САЩ и Европа, пише британският „Ивнинг Стандарт“

Според данни на портала Down Detector, който следи в реално време работата на редица сайтове и приложения, огромен скок на оплакванията от работата на Messenger е бил отчетен в понеделник в 22:00 часа българско време. Най-големи проблеми с приложението са имали потребители във Великобритания, Франция и Полша. Прекъсвания има и в Португалия, Италия, Гърция, Румъния, Унгария, Холандия, Белгия, Дания, Швеция и Норвегия.

От социалната мрежа все още не са коментирали причината за проблемите.

Сривът идва само няколко дена, след като Facebook имаше сходни проблеми и с другите си платформи, включително WhatsApp и Instagram.

Прекъсването на работата на приложението става само ден, след като Facebook представи нова функция, която позволява на потребителите да изтриват съобщенията, които са изпратели.

„По-рано в понеделник някои хора може да са имали проблеми с изпращането и получаването на съобщения в Messenger. Този проблем е разрешен. Съжаляваме за неудобството“, заявиха от Facebook.

Източник: manager.bg