За нас

Основател на Creative Marketing

Здравейте! Казвам се Анна Христова и съм дипломиран и сертифициран Маркетинг специалист. Занимавам се с маркетинг от 7 години, като през последните 3 от тях, практикувам Дигитален Маркетинг, по-конкретно Facebook маркетинг. Знанието, придобито в университета, подкрепено с 3 годишен практически опит, ме кара да се чувствам достатъчно уверена, че мога да помогна на всеки един бизнес да се развива с помощта на Facebook маркетинга.
Зад себе си имам няколко успешни цялостни проекта, които съм развивала от ниво идея до крайната продажба и следпродажбено обслужване. Класирала съм сайтове в ТОП 3 в google, в силно конкурентни ниши като хотелиерските услуги, аксесоарите за мобилни телефони, застраховките и подаръците.
Да познаваш целия процес на маркетинга в дигиталната ера, е това, което отличава истинските специалисти пред всички други. Опитът, който имам, ме кара да се чувствам напълно сигурна, че мога да се справя с всяко ново предизвикателство.
Facebook маркетингът е моята най-голяма страст. Аз помагам на бизнеса да достигне до повече хора, по един още по-личен и вълнуващ начин, като същевременно помагам и на крайния клиент да успее чрез продуктите или услугите на този бизнес. Съсредоточавам енергията си върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и поставям силата в ръцете на потребителя. Харесва ми да правя това, заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране и професионални умения.
От скоро, споделям знанията и уменията си с будни млади хора от специалност Дигитален Маркетинг във ВУЗФ гр. София.

Това, с което мога да бъда полезна на Вас и Вашия бизнес е Маркетинг във Facebook средата. Маркетингът е процес, а не събитие. Затова, когато изберете да работите с мен, заедно ще търсим отговори на въпроси, ще откриваме решения и ще вървим по пътя към успеха на Вашия бизнес.
Зная, че конкуренцията на пазара е голяма и Вие трябва да се борите с нея всеки ден! Зная също, че търсите най-доброто решение, как бизнеса Ви да достигне до повече хора.

Аз мога да гарантирам безупречно представяне на компанията Ви във Facebook & Instagram.
Затова, ако и Вие искате да си гарантирате конкурентно предимство във Facebook & Instagram и да бъдете спокойни, че бизнеса Ви върви в правилна посока, то аз съм Вашия човек!


Онлайн Маркетинг Специалист

Здравейте.

Казвам се Снежина Йорданова. Студентка съм в Икономически университет – Варна, специалност Маркетинг, 4-ти курс.

Успешно преминах стажанската програма на Creative Marketing и бях поканена да остана в агенцията като Онлайн Маркетинг Специлист.

 

 

Обичам фотографията, да чета книги и разходки сред природата.

 


Стажант Маркетинг

Здравейте,

Казвам се Михаела Славчева и съм студентка във ВСУ „Черноризец Храбър“, град Варна – магистратура по „Дигитален маркетинг и уеб дизайн“. Аз съм дипломиран бакалавър по „Психология“ и умело прилагам натрупаните знания в маркетинг сферата. Обичам новите предизвикателства, запознанствата с различни хора и фотографията. Вярвам, че креативността е най-ценният и ключов фактор за изграждането на една успешна личност.

 

 


 

Партньори:

Махела Савова– Финансов консултант  (управление на бизнес и лични финанси) в Together Bulgaria.

Кремен Христов– Собственик на IS Consult Service 

Станимир Георгиев– Собственик на InsideView- Google Street View Trusted Agency

Йовка Димитрова- Собственик на PR агенция Heaven Events