За нас

Анна Христова – Управител на Adline Ltd. – Creative Marketing

Здравейте!

Казвам се Анна Христова и съм дипломиран и сертифициран маркетинг специалист. Занимавам се с маркетинг от 9 години, като през последните 5 от тях, практикувам дигитален маркетинг. Специализирала съм дигитален маркетинг в социалните мрежи.
Зад себе си имам няколко успешни цялостни проекта, които съм развивала от 0 до 1.  Да познаваш целия процес на маркетинга в дигитална среда, е това, което отличава добрите специалисти пред всички други. Опитът, който имам, ме кара да се чувствам напълно уверена, че мога да се справя с всяко ново предизвикателство.
Стратегическият маркетинг в социалните мрежи е моята най-голяма страст. Помагам на бизнесите да достигат до повече потенциални потребители чрез инструмените на социалните мрежи, като същевременно помагам и на крайния клиент да успее чрез продуктите или услугите на този бизнес. Съсредоточавам енергията си върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и поставям силата в ръцете на потребителя. Харесва ми да правя това, заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране и професионални умения.
От 2017 година, споделям своите знания и умения с будни млади хора от магистърска програма Дигитален Маркетинг във ВУЗФ гр. София.

От 2019 година съм докторант по маркетинг, редовно обучение, в Икономически университет гр. Варна. Темата на моя дисертационен труд е разработване на „Интегриран маркетинг подход за увеличаване на продажбите чрез дигиталните комуникации“.

През учебната 2020 – 2021 г. ще водя упражнения по маркетинг на специалности „Маркетинг“, „Публична администарция и „Бизнес информационни технологии“ в Икономически университет гр. Варна.

Това, с което мога да бъда полезна на Вас и Вашия бизнес е ефективен маркетинг, базиран на интегрирана маркетинг концепция в социалните мрежи.

Вярвам, че маркетингът е процес, а не събитие. Затова, когато изберете да работите с мен, заедно ще търсим отговори на въпроси, ще откриваме решения и ще вървим по пътя към успеха на Вашия бизнес.

Зная, че в момента конкуренцията на пазара е огромна. В допълнение на това се намираме на прага на световна икономическа криза, в следствие на пандемията с коронавирус. В тази неблагоприятна икономическа обстановка имате нужда от сигурен и надежден партньор, който знае какво прави!

Зная също, че търсите най-доброто решение, как бизнеса Ви да достигне до повече хора, което е предпоставка за увеличаване на продажбите.

Мога да Ви гарантирам безупречно представяне в социалните мрежи- Facebook, Instagram & Youtube. Затова, ако и Вие искате да си гарантирате конкурентно предимство в социалните мрежи и да бъдете спокойни, че бизнеса Ви върви в правилна посока, то Creative Marketing е Вашият нов партньор!

Автобиография Анна Христова

 

 


Партньори:

Махела Савова– Финансов консултант  (управление на бизнес и лични финанси) в Together Bulgaria.

Кремен Христов – Собственик на IS Consult Service .

Станимир Георгиев – Собственик на InsideView – Google Street View Trusted Agency.

Константин Бамбеков – Собственик на B-Tek Consult.

Благовеста Филипова – Собственик на  Фото Студио BF.