Маркетинг училище „Успех“, Лекция 6: Как да продаваме повече, по-скъпо и по-често чрез имейли без реклама?Дата на събитието: 2019-10-25
Приемане на заявки до: 2019-10-25

Как да продаваме повече, по-скъпо и по-често чрез имейли без реклама?
Гост Лектор: Неви Коева

Целта на училището e да представи на хората, които се интересуват от маркетинг или имат собствен бизнес, който искат да развиват с помощта на маркетинга, цялостния модел за изграждане на правилен маркетинг и различни възможности за неговото прилагане в он и оф – лайн среда.

Училището ще ви покаже практически начини за изграждане на успешни маркетинг стратегии, чрез които да изградите собствени маркетинг програми, независещи от външни платформи.

На лекция 1 разгледахме какво е Маркетинг и защо грешното му разбиране, води до грешни очаквания и грешни резултати, цели и задачи на маркетинга, маркетинг микс и концепции. Също така заедно обсъдихме два практически казуса „Тениска без бранд“ и нова дентална практика на Златни пясъци. Това помогна на аудиторията да осъзнае кои са първите стъпки, които трябва да направи, за да изгради успешен бизнес, базиран на добър маркетинг и бизнес планиране.

В лекция 2 обсъдихме кои са стъпките, чрез които да изградим ефективна маркетинг стратегия.
Как да сегментираме и таргетираме целевия пазар, как да се диференцираме от конкуренцията и да се позиционираме с определени пазарни предимства. Какво са frond end продукти и как да използваме тази стратегия за бизнеса си или за бизнеса, в който работим.

На Лекция 3 разгледахме как да набираме и анализираме информация за бизнеса си с цел по-задълбочено опознаем на нашите клиенти.

На Лекция 4 разбрахте, че трябва да си направите бизнес план, който ще ви гарантира, че ще дадете стойност и качество на Вашите клиенти. На лекцията научихте как да устроите финансовия живот на вашия бизнес и как правилно да ценообразувате на база стойност, а не разходи, така че да си осигурите дългосрочен успех.

Лекция 5 Иво Илиев ще ви покаже кои са основните елементи,необходими за изграждане на онлайн присъствие от местните бизнеси.

В лекция 6 ще Неви Коева ще ви покаже изпитани в практиката методи, които ако приложите ще продавате повече, по-често, по-скъпо и на повече хора БЕЗ РЕКЛАМА.
Неви е създател на първия софтуер за имейл маркетинг в България, онлайн предприемач, доказан професионалист и специалист с изключително богат практически опит в България и чужбина!