Маркетинг училище „Успех“, Лекция 5: Основни елементи за онлайн присъствие на местен бизнесДата на събитието: 2019-09-27
Приемане на заявки до:

На Лекция 1 разгледахме какво е Маркетинг и защо грешното му разбиране, води до грешни очаквания и грешни резултати, цели и задачи на маркетинга, маркетинг микс и концепции. Също така заедно обсъдихме два практически казуса „Тениска без бранд“ и нова дентална практика на Златни пясъци. Това помогна на аудиторията да осъзнае кои са първите стъпки, които трябва да направи, за да изгради успешен бизнес, базиран на добър маркетинг и бизнес планиране.

Лекция 2 обсъдихме кои са стъпките, чрез които да изградим ефективна маркетинг стратегия.
Как да сегментираме и таргетираме целевия пазар, как да се диференцираме от конкуренцията и да се позиционираме с определени пазарни предимства. Какво са frond end продукти и как да използваме тази стратегия за бизнеса си или за бизнеса, в който работим.

На Лекция 3 разгледахме как да набираме и анализираме информация за бизнеса си с цел по-задълбочено опознаем на нашите клиенти.

На Лекция 4 ще разберете как да си направите бизнес план, който ще ви гарантира, че ще дадете стойност и качество на Вашите клиенти. На лекцията ще научите как да устроите финансовия живот на вашия бизнес и как правилно да ценообразувате, така че да си осигурите дългосрочен успех.

Лекция 5 има за цел да покаже кои са основните елементи,необходими за изграждане на онлайн присъствие от местните бизнеси.

Гост Лектор: Иво Илиев

Иво е практик в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации от 2002г.
Управител е на дигитални агенции InteractAGE, METAMARK и Interactive AGE, където той и екипът му имат удоволствието да работят над разнообразни кампании за международни и регионални клиенти като: Raiffeisenbank, TEVA, Generali, NIVEA, Eucerin, Ford, Clinique, NOKIA, Stepin2Nature, CashCredit и много други. Иво е съосновател на „Българска асоциация на агенциите за дигитални комуникации“. Има международен опит като консултант, както и като водещ на корпоративни обучения и лектор в някои от най-големите конференции и престижни университети в страната.
През годините Иво споделя част от своите опит и придобити знания в този блог, както и по време на фирмените обучения, консултации и събития, организирани по линия на инициативата PresenTHINK, която той стартира преди години.

Местата са ограничени!
Необходима е предварителна регистрация!