Маркетинг училище „Успех“Дата на събитието: 2019-05-31
Приемане на заявки до: 2019-05-31

Първото БЕЗПЛАТНО маркетинг училище „Успех“ отваря врати в гр. Варна на 31.05.2019г.

Целта на училището e да представи на хората, които се интересуват от маркетинг или имат собствен бизнес, който искат да развиват с помощта на маркетинга, цялостния модел за изграждане на правилен маркетинг и различни възможности за неговото прилагане в он и оф – лайн среда.
Училището ще ви покаже практически начини за изграждане на успешни маркетинг стратегии, чрез които да изградите собствени маркетинг програми, независещи от външни платформи.

С навлизането на дигиталната среда, все повече фирми изпитват затруднение при осъществяването на маркетинг за бизнеса си. Все по-често забелязваме неразбиране или грешна представа за маркетинга или онлайн маркетинга. Започнах да си задавам въпроса, защо се получава така?

Затова ще се върна малко назад в годините, когато всички сме били ученици. Когато сбъркаме отговора на дадена задача, трябва да се върнем отначало, за да направим проверка.

Поради тази причина, аз реших, че за да има такъв голям прецент от фирми, които имат проблем с маркетинга, трябва да се върнем още в началото на задачата. Да разберем как и защо се е появил маркетинга, как се е променял в годините и защо масовото производство доведе до масови търговци и правенето на масов маркетинг и масова реклама. Защо този модел е неработещ днес и как да изградим собствен модел за правене на маркетинг и да бъдем независими от външни платформи кaто  google, facebook, instagram и т.н.

50%  от решението на даден проблем се крие в това, да признаем сами пред себе си, че имаме проблем!

Ако усещате , че  вашият бизнес не върви в правилната маркетинг посока, чувствате се неуверени и трудно може да контролирате изпълнителите на вашата маркетинг стратегия ( нямате такава?- още по-лошо за вас) или искате да опресните и надградите своите знания и умения по маркетинг, то Маркетинг Училище „Успех “ е точно за вас.

Маркетинг училище „Успех“ ще се провежда всеки последен петък на месеца от 18: 30 до 20:30ч. в зала на Innovator Varna, ул. София 1. Местата са ограчени, поради капацитета на залата.

ЛЕКЦИИТЕ са напълно БЕЗПЛАТНИ.

За тези от вас, които очакват дипломи и сертификати, ще бъдат разочаровани. Ние няма да раздаваме хвръчащи листи без добавена стойност. В нашето маркетинг училище ще разглеждаме теоретичната основа,  която е необходима на всеки, които иска да развива успешен маркетинг и как тази теория може да бъде приложена на практика. Ще разгледаме теорията с простички примери от нашето ежедневие, без сложни термини и неразбираеми за нормалния човек чуждици. 🙂

БОНУС: На всяка лекция ще разглеждаме по един РЕАЛЕН практически казус на човек от аудиторията , за да анализираме заедно къде и на какъв етап са допуснати грешки, как бързо и „безболезнено“ да ги отстраним и как да бъдат избегнати в бъдеще.

В хода на времето ще ни гостуват лекори, маркетолози с богат практически опит и собственици на фирми, които са изградили собствени маркетинг стратегии и развиват успешно своя бизнес.

За всяка лекция е  необходима е предварителна регистрация.

 

Тема на Лекция 1 : Основи на Маркетинга

1. Какво означава Маркетинг?
2. Кога и защо се е появил Маркетинга?
3. 16 тайни оръжия на Маркетинга
4. Как да си направим маркетинг план- основни елементи?
5. Практически казус на човек/ бизнес от аудиторията


За лектора: Анна Христова

Анна Христова е дипломиран и сертифициран Маркетинг специалист. Собственик на дигитална агенция за маркетинг и реклама- Creative Marketing 102. Има над 4 години практически опит в областта на маркетинга и рекламата и над 6 години опит в областта на продажбите. От 2 години споделя знанията и уменията си с млади хора от магистърска програма „Дигитален Маркетинг“ във ВУЗФ, гр. София, специалност „Използване на социалните мрежи за бизнес“.