Лекция 8: Как да създадем професионален уеб сайт без бюджет и специални умения?Дата на събитието: 2019-12-13
Приемане на заявки до: 2019-12-13

Лекция 8: Как да създадем професионален уеб сайт без бюджет и специални умения?

Александър Божинов е създател на Dream Shop – платформа за онлайн магазини. От 2006 година разработва онлайн магазини и уеб сайтове за водещи компании в България и чужбина. Александър е работил с Philips , Shell, Telenor, Стемо, MBМ и др.
Александър ще Ви запознае как може да си създадете собствен професионален уеб сайт без бюджет и специални умения, използвайте разработената от него платформа https://dreamshop.io/bg/

Поради настъпващите Коледни и Новогодишни празници, Лекция 8 ще се проведе втория петък на месец декември- 13.12.2019г., а не последния петък, както обикновено.

През месец декември 2019 година Маркетинг училище „Успех“ стартира Коледна благотворителна кампания с цел подпомагане на ДМСГД-Варна Виница.

Тъй като училището е напълно безплатно, ще се радваме всеки, който има желание, нека подкрепи благотворителната ни инициатива, спрямо собствените си финансови възможности.

За тази цел ще направим специална кутия, в която всеки, който се чувства съпричастен към каузата, може да направи своето малко, н от сърце дарение. Вярваме, че училището се посещава от добри хора, които са готови да помогнат. Благодарим им предварително!

На финала на лекцията ще преброим събраната сума и ще я преведем в понеделник 16.12.2019г. по сметката на дома:

BG 04UBBS 800 231 06107802
BIC: UBBS BGSF
Банка: ОББ – клон Варна

Весели празници!

Целта на училището e да представи на хората, които се интересуват от маркетинг или имат собствен бизнес, който искат да развиват с помощта на маркетинга, цялостния модел за изграждане на правилен маркетинг и различни възможности за неговото прилагане в он и оф – лайн среда.

Училището ще ви покаже практически начини за изграждане на успешни маркетинг стратегии, чрез които да изградите собствени маркетинг програми, независещи от външни платформи.